Teks Observasi Bahasa Jawa Tentang Medsos BBM

BBM





BBM punika salah sijine medsos.BBM iku singkatan saka Black Berry Message sing biasane digawe dening panganggo hp merek BlackBerry,nanging saged digawe dening panganggo Android.BBM iki biasane digawe kanggo chating marang konco-konco sing dipingini.

Ing njeroning BBM,Ana fitur-fitur sing disediakake. Komuniasi isa terjalan merga anane Fitur chatting, fitur chatting iku fitur kang mirip SMS, kita isa ngirimake pesan, lan isa dibales, ing fitur chating uga bisa di gawe kanggo ngirim foto,ngirim video, voice chat lan video call.Voice chat iku kaya pesan nanging nggawe suara lan uga bisa digawe teleponan.Video chat yaiku pada kaya telepon biasane nanging ing video call iki katon rupane.Ing BBM uwong uga bisa ngunggah foto kanggo didadiake foto profil

BBM iku nduweni aeh manfaat. salah sijine isa chat karo konco sing lokasine adoh saa kita, uga isa nyambung silahturahmi maring anca sing suwi ora ketemu,iso kenalan karo konco anyar.BBM uga isa digawe reuni


EmoticonEmoticon